CIE- India Supplier’s Conference and Recognition Program

Friday, 28th July 2023
Venue : Vivanta, Hinjewadi, Pune

Agenda

Time Duration Details Speaker
03.00 PM - 3.30 PM 30 mins Registration and welcome tea CIE India team
03.30 PM - 4.30 PM 10 mins Conference Inauguration with traditional lamp lighting, Introduction of Suppliers, Purpose Anup Mishra
Chief Business Controller & CIO
10 mins Address to gathering Manoj Menon
Executive Director & CEO
15 mins Introduction to CIE Group K Jayaprakash
Chief Financial Officer
15 mins Financial Updates K Jayaprakash
Chief Financial Officer
5 mins Message by Ander Arenaza Written Message
5 mins Message by Irache Pardo Villanueva Video message
4.30 PM - 4.50 PM 20 mins Session on ESG Journey/ Progress in CY-22 and ESG expectations from Suppliers Ashok Bhimanpalli
Head ESG
4.50 PM - 5.20 PM 30 mins Code of Conduct and Whistle Blower Policy Vikas Sinha
Chief Business Controller & CIO
Pankaj Goyal
Head- Legal & Secretarial
5.20 PM - 5.35 PM 15 mins CIE-India level Purchasing Strategy/ Activity COO/Procurement Head/Anup Mishra
5.35 PM - 5.50 PM 15 mins Key Challenges Faced by CIE- India from Suppliers COO/ Procurement Head/Anup Mishra
5.50 PM - 6.00 PM 10 mins Our IT Processes /Digitisation Drive CIO/IT Head
6.00 PM - 6.15 PM 15 mins Tea Break
6.15 PM - 7.05 PM 50 mins Supplier Presentations- Progress they made and future initiatives for ESG
7.05 PM - 7.35 PM 30 mins Recognition of Suppliers & group Photo Procurement Head
7.35 PM - 7.50 PM 15 mins Feedback Session COOs
7.50 PM onwards Vote of Thanks followed by Networking Dinner